آغاز کارعملی ایجاد ۱۰ سایت جدید مخابراتی در یک تعداد ولسوالی‌های ولایت بامیان

naweed_admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۱۵:۱۵
ولایت بامیان افغانستان

بنابر پلان وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و تلاش ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت بامیان به منظور گسترش پوشش خدمات مخابراتی، کار عملی ایجاد ۱۰ سایت جدید مخابراتی که از طریق پروژه دهم تی دی اف در یک تعداد ولسوالی‌های ولایت بامیان اعمار می‌گردد، آغاز گردید.

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود  محترم مولوی عبدالله سرحدی والی ولایت بامیان ضمن ستایش از تلاش‌ها و کارکرد‌های ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی این ولایت بر ارائه خدمات با کیفیت تأکید نمود.

همچنین محترم  مولوی رحمت الله سلمان رئیس مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت بامیان در باره اهمیت تکنالوژی صحبت نموده  گفت که در عصر حاضر دسترسی به تکنالوژی یک نیاز است و خاطر نشان کرد که هدف این اداره گسترش ساحه خدمات مخابراتی و انترنتی و دسترسی آسان مردم به خدمات مخابراتی و انترنتی باکیفیت می‌باشد. 

قابل ذکر است که با فعال شدن این سایت‌های مخابراتی، باشندگان یک تعداد ولسوالی‌های دوردست ولایت بامیان به خدمات مخابراتی و انترنتی باکیفیت دسترسی خواهند یافت و مشکلات ایشان در زمینه دسترسی به خدمات مخابراتی و انترنتی مرفوع خواهد گردید.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۱۵:۵۱
Background image

دو سایت شبکه مخابراتی سلام در ولسوالی‌های نکه و زیړوک ولایت پکتیکا فعال و به بهره‌ برداری سپرده شد

بر اساس پلان وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی به هدف حل مشکلات مخابراتی...

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۱۱:۵۰
Background image

سروی برای ایجاد دو سایت مخابراتی در ولایت غور انجام شد

شرکت اتوما در ساحه تپه شهدا شهر فیروزکوه و در منطقه جلگه...

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۱۰:۳۶
Background image

نظارت از ایجاد یک سایت مخابراتی در ولسوالی واما ولایت نورستان

توسط پروژه دهم تی دی اف وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی...

بازگشت به خبر