نظارت از پروسه فروش سیم کارت‌های جدید در مرکز و یک تعداد ولسوالی‌های ولایت پکتیکا

naweed_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۳ - ۱۵:۲۷
ولایت پکتیکا

ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت پکتیکا از روند فروش سیم کارت‌های جدید بی شماره و شماره دار شرکت‌های مخابراتی افغان بیسیم و اتصالات در شهر شرن مرکز و شماری از ولسوالی‌های ولایت پکتیکا نظارت بعمل آورد.

طی این نظارت اطمینان حاصل شد که جریان فروش سیمکارت‌های جدید شرکت‌های متذکره در ولایت پکتیکا طبق طرزالعمل اداره اترا وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی پیش می‌رود و به همین ترتیب از سوی ریاست ولایتی به شرکت‌های مخابراتی توصیه شد تا در زمینه ایجاد تسهیلات برای مشترکین شبکه‌های مخابراتی تلاش بیشتر نمایند.

قابل یادآوریست که تیم‌های نظارتی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی بر خدمات شرکت‌های مخابراتی در تمام ولایات کشور نظارت نموده و از فعالیت‌های غیرقانونی جلوگیری بعمل آورده و با متخلفین برخورد قانونی می‌نمایند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۶:۱۰
Background image

نظارت از کار ساختمانی یک سایت مخابراتی در ولسوالی صبری ولایت خوست

در جریان این نظارت، به شرکت قراردادی تأکید شد تا کار...

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۵:۳۵
Background image

سروی برای ایجاد یک سایت مخابراتی شرکت مخابراتی روشن در مرکز ولایت پکتیکا صورت گرفت

ین سایت مخابراتی در شهر شرنه به ‌منظور گسترش ساحه پوشش و ارائه خدمات بهتر مخابراتی...

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۴:۴۴
Background image

سروی برای ایجاد یک سایت مخابراتی شرکت مخابراتی اتوما در مرکز ولایت میدان وردک صورت گرفت

به هدف ارائه خدمات بهتر مخابراتی و ارتقای کیفیت این خدمات، برای ایجاد یک سایت شرکت...

بازگشت به خبر