سلام شرکت ملی بوده، و همه کارکنان این شرکت در مورد پیشرفت و توسعه شرکت کار نمایند!

محترم محمد فهیم هاشمی ضمن دیدار از بخش خدمات مشتریان شرکت مخابراتی سلام به کارمندان این شرکت هدایت داد تا به مشکلات مشتریان رسیدگی نموده و وضعیت خدمات این شرکت را بهبود بخشد.
آقای هاشمی افزود که شرکت سلام ملکیت مردم افغانستان بوده و مربوط به هر افغان است که عواید آن به مردم رسیده و در راستای ترقی و پیشرفت افغانستان به مصرف میرسد.
سرپرست وزارت مخابرات تاکید نمود که در شرکت سلام هیچ شخص حق برخورد سلیقوی، قومی، سمتی و زبانی را ندارد و هر فرد باید براساس لیاقت، توانمندی و تخصص خود در شرکت کار نماید.
محترم هاشمی همچنان در باره رضایت مشتریان از خدمات شرکت با چند نفر از مشتریان شرکت مخابراتی سلام صحبت نموده، بعد از شنیدن مشکلات شان در باره بهبود خدمات سلام به آنها اطمینان داد و تاکید نمود که وزارت مخابرات برای سهولت مردم از هیچ اقدامی دریغ نخواهند کرد.
آقای هاشمی افزود که: "همه ما باید تلاش کنیم تا شرکت مخابراتی سلام به یک شرکت نمونه در سطح افغانستان تبدیل شود و این وجیبه ملی همه ما وشما است."