دیجیتل سازی معارف کشور، برنامه اتصال مکاتب با شبکه فایبر نوری
وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی درعرصه فراهم آوری تسهیلات تعلیمات معاصر با همکاری وزارت معارف در نظر دارد تا در پهلوی مکاتب دولتی، مکاتب خصوصی کشور را با استفاده از تجهیزات تکنالوژی معلوماتی مجهز و به شبکه فایبر نوری وصل نماید.
محترم محمد فهیم هاشمی سرپرست وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی امروز با یکتعداد از مسوولین مکاتب خصوصی دیدار نموده، تاکید داشتند که برای مهیا کردن زمینه تعلیمات دیجیتل و الکترونیک اراده محکم داشته و به مسوولین بخش مربوط هدایت دادند که مکاتب خصوصی شامل برنامه اتصال بوده و به زودترین فرصت سروی نمایند.
تا اکنون وزارت مخابرات ۲۹۰ باب مکتب را سروی نموده و کار های اتصال آن شروع شده و در نظر دارد که ۱۲۰۰ مکتب دیگر را سروی کرده و بعد از آن به شبکه فایبر نوری وصل و به تکنالوژی معلوماتی تجهیز گردد.
وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی دو ترانسپوندر ستلایت افغانست(AfghanSat) را برای پروژه در نظرگرفته تا در نقاطی که امکانات اتصال از طریق شبکه فایبرنوری وجود ندارد، مکاتب از طریق ستلایت به شبکه معارف وصل گردند.
