ارتقای ظرفیت خدمات انترنتی یک سایت شرکت مخابراتی روشن در مرکز ولایت پکتیکا

naweed_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۹ - ۱۲:۴۵
ولایت پکتیکا

بنابر هدایت وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و سعی و تلاش ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت پکتیکا خدمات انترنتی یک سایت شرکت مخابراتی روشن درشهر شرن  مرکز ولایت پکتیکا به ۴جی ارتقا نموده و به بهره برداری سپرده شد.

با ارتقای خدمات انترنتی این شبکه به ۴جی ساکنان مرکز ولایت پکتیکا می توانند به خدمات مخابراتی و انترنتی باکیفیت و سریع دسترسی داشته و مشکل مخابراتی خویش را حل نمایند.

باشندگان مرکز شهر شرن  ولایت پکتیکا  کارکرد و اقدامات وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی را ستوده و از تلاش‌های ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت اظهار خوشی کردند.

قابل ذکر است که شرکت مخابراتي روشن علاوه بر شهر شرن در ولسوالی های ارگون، یوسف خیل، زرغون شهر، یحیی خیل و متاخان نیز خدمات انترنیتی ۳جی و ۴جی خویش را فعال نموده است.

 همچنان شرکت متذکره وعده سپرد که در آینده نزدیک خدمات انترنتی خویش را د اکثر ولسوالی های ولایت متذکره از ۲جی به ۳جی و ۴جی ارتقاء خواهد داد.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۶:۱۶
Background image

نظارت از کار اعمار یک سایت مخابراتی در ولسوالی ناری ولایت کنر

طی این نظارت به شرکت متذکره توصیه گردید تا کار اعمار سایت مخابراتی یاد شده را مطابق به شرایط...

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۶:۶
Background image

نظارت از پروسه فروش سیم کارت‌های شبکه های مخابراتی در ولسوالی امام صاحب ولایت کندز

در جریان ارزیابی، اطمنان حاصل شد که تاکنون سیم‌کارت‌هایی که از طرف شبکه‌های مخابراتی برای نمایندگی های خدمات...

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۵:۴۵
Background image

بازگشت به خبر