ایجاد ۱۷ سایت مخابراتی در نقاط مختلف ولایت زابل

naweed_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۶ - ۱۵:۵۷
ولایت زابل

طی سفر محترم الحاج مولوی نجیب الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی به مناطق جنوب و جنوب غرب کشور که جهت ارزیابی سکتور مخابرات صورت گرفت، ایجاد تعدادی سایت‌های جدید مخابراتی منظور گردیده و به شرکت‌های مخابراتی هدایت داده شد تا در مدت کوتاهی به بهره برداری بسپارند.

محترم الحاج مولوی نجیب الله حیات حقانی در بازدیدش از ولایت زابل به شماری از شرکت‌های مخابراتی هدایت داد که به شمول شهر قلات مرکز ولایت زابل در ولسوالی‌های شملزو، نوبهار، دای چوپان، سیوری، شاجوی، خاک افغان این ولایت و همچنین در مسیر شاهراه زابل-قندهار ۱۷سایت جدید مخابراتی ایجاد و به بهره بردار بسپارند.

بر اساس هدایت داده شده، سروی مناطق متذکره توسط شرکت‌های مخابراتی اتصالات، ام تی ان و افغان بیسیم عملاً تکمیل شده است و بزودی سایت‌های جدید مخابراتی برای پوشش خدمات مخابراتی ایجاد خواهد شد.

مطابق این هدایت، سروی برای ایجاد سایت‌های جدید در شهر قلات، ولسوالی‌های سیوری، نو بهار، شاجوی و خاک افغان توسط شبکه مخابراتی اتصالات، در ولسوالی‌های شملزو و نو بهار توسط شرکت مخابراتی ام تی ان  و در ولسوالی دای چوپان و امتداد شاهراه قلات - قندهار توسط شرکت مخابراتی افغان بیسیم به اکمال رسیده است.

در ولایت زابل که در جنوب کشور موقعیت دارد، قبل از حاکمیت امارت اسلامی افغانستان تنها در شهر قلات و دو ولسوالی شهر صفا و شاجوی خدمات مخابراتی وجود داشت.

پس از فتح، بنابر توجه خاص وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی به منظور ارائه تسهیلات مخابراتی به مناطق محروم کشور، ۳۲ سایت مخابراتی در این ولایت نصب و فعال گردیده است و اکنون به تمام ولسوالی‌ها، از خدمات مخابراتی برخوردار می‌باشند، و برای آن مناطقی که هنوز هم مشکلات مخابراتی داشتند، با هدایت خاص محترم الحاج مولوی نجیب الله حیات حقانی، وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، ۱۷ سایت مخابراتی جدید منظور و شرکت‌های مخابراتی توظیف گردیده اند تا در مدت کوتاهی آن‌ها را ایجاد و به بهره برداری بسپارند.

در مجموع، ایجاد ۳۲ سایت جدید مخابراتی در مناطق مختلف ولایت زابل که تاکنون هیچ گونه تسهیلات مخابراتی در آن وجود نداشته است تحت کار می‌باشد.

قابل یادآوریست که برای ولایت زابل ۱۳ سایت مخابراتی از پروژه دهم تی دی اف نیز منظور شده است که با ساخت آن‌ها، اکثریت مناطق دور افتاده ولایت زابل به خدمات مخابراتی و انترنیتی دسترسی خواهند یافت.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

فراغت ۵۱ تن از مرکز مهارت های دیجیتلی ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت زابل

در مراسم که به همین مناسبت برگزار شده بود محترم مولوی عبدالهادی یحیی رئیس مخابرات و تکنالوژی ولایت زابل ضمن تبریکی به فارغان این دوره آموزشی...

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی بین ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت بغلان و شرکت‌های مخابراتی

هدف این نشست، ایجاد هماهنگی مؤثر بین طرفین در زمینه توسعه شبکه، بهبود کیفیت تماس‌ها و انترنت، افزایش تعداد مشترکین...

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۴۹
Background image

در ولایت ننگرهار به هدف جلوگیری از فعالیت‌های پُستی غیر قانونی نظارت صورت گرفت

بر اساس هدایت مقام محترم وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، از پروسه خدمات پُستی...

بازگشت به خبر