برگزاری جلسه هیئت رهبری وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی

naweed_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۹ - ۱۴:۲۲
جلسه هیئت رهبری وزارت مخابرات

جلسه‌ای هیئت رهبری وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی به ریاست محترم الحاج مولوی نجیب الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی برگزار شد و مطابق اجندای جلسه، موضوعات مهم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه که با حضور محترم مولوی محمد حنیف حمزه معین مالی و اداری و محترم پوهنیار احمد مسعود لطیف رای معین تخنیکی و پالیسی وزارت مخابرات برگزار گردید در مورد حکومتداری دیجیتلی، اکمال نیازمندی‌های سیستم‌های ریاست‌های مربوطه، ایجاد حاضری الکترونیکی برای ادارات ولایتی و سایر موضوعات مورد بحث قرار گرفت.

معینیت های وزارت مخابرات

محترم وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی نظریات تمام ریاست‌های این وزارت را در مورد مسودهء قانون جدید سکتور مخابراتی اخذ نموده و کمیته‌ای را تحت ریاست محترم پوهاند سید حسن عدلیار مشاور امور حقوقی تشکیل داده که الی یکشنبه هفته آینده، تمامی نظریات ریاست‌ها را در این مورد گرفته  و پس از نهایی شدن، آن را به مقام رهبری شریک سازد.

در این جلسه، محترم وزیر صاحب در مورد پیشرفت خوبتر امور وزارت و هماهنگی بهتر با ریاست‌های ولایتی و ارزیابی امور آنها بحث و تبادل نظر کرده و افزود که تمامی ریاست‌های ولایتی باید با سیستم حاضری الکترونیکی تأمین گردیده و با مرکز وصل شوند.

مطابق اجندای جلسه، محترم وزیر صاحب تمام روئسای ریاست‌ها را مکلف کرد تا نیازمندی‌های خود را در خصوص سیستم سازی به تیم تشکیل شده از سوی ریاست عمومی حکومتداری دیجیتلی ارسال کنند و امور خویش را مطابق به سیستم‌های عصری انجام دهند تا از یک طرف جلوی اتلاف وقت گرفته شود و از طرف دیگر بتوانند در زمان کم کارهای بیشتری انجام دهند.

همچنان در اخیر این جلسه محترم الحاج مولوی نجیب الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی به ریاست محترم دعوت و ارشاد و ریاست محترم امور حقوقی وظیفه سپرد تا عناوین یک تعداد کتب جدید را برای کتابخانه این وزارت نگاشته و با مقام وزارت شریک سازند تا کتابخانه وزارت غنی گردیده و کارمندان این وزارت بتوانند از این کتابخانه برای مطالعه کسب معلومات و ارتقای مهارت‌های علمی خود استفاده کنند.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۰:۳۳
Background image

نظارت از ایجاد سه سایت مخابراتی در ولسوالی‌های ولایت دایکندی

ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت دایکندی و تیم تخنیکی مشترک، از پروسه ایجاد...

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۰:۲۵
Background image

نظارت از کار ساختمانی یک سایت مخابراتی در ولسوالی سیغان ولایت بامیان

از پروسه ایجاد یک سایت مخابراتی در قریه سوخته چنار، غوراب وکوه گدایی ولسوالی...

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۹:۵۸
Background image

نظارت از کار ساختمانی سایت جدید مخابراتی در ولسوالی‌های شملزی و نوبهار ولایت زابل

ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت زابل و تیم تخنیکی مشترک، از پروسه...

بازگشت به خبر