کارمندان وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و اداره اترا با آسیب دیدگان زلزله در ولایتهای شرقی کشور کمک نقدی نمودند

در پی زلزله اخیر در ولایات شرقی کشور که در نتیجه آن شمار زیادی از هموطنان ما شهید، زخمی و خانههای شان ویران گردید، علاوه بر ارگانهای مسئول در امارت اسلامی افغانستان، شمار زیادی از شهروندان نیز با آسیبدیدگان ابراز همدردی نموده و در زمینه رساندن کمکهای عاجل برای تأمین غذا، پوشاک و محل بود و باش همکاری نمودند.
کارمندان وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و اداره اترا نیز به هدف همدردی و کمک با هموطنانشان، بیش از هفت و نیم لک افغانی کمک نقدی جمع آوری کرده که توسط نهادهای کمک رسان امارت اسلامی افغانستان توزیع خواهد شد.
رهبری وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و اداره اترا پس از ویرانیهای شدید و تلفات بیشمار در اثر تکانهای شدید زلزله در شرق کشور، به ویژه در ولایت کنر، صدای کمک رسانی را بلند کردند، در پی آن، کارمندان این وزارت و اداره اترا نیز بخاطر همدردی اسلامی و انسانی با هموطنانشان کمک نمودند.
قابل یادآوریست که تمام ریاستهای مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایات کشور، نیز با آسیب دیدگان زلزله در ولایتهای شرقی کمک نقدی نموده اند.