کارمندان وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و اداره اترا با آسیب‌ دیدگان زلزله در ولایت‌های شرقی کشور کمک نقدی نمودند

naweed_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۲:۷
زلزله ولایت کنر

در پی زلزله اخیر در ولایات شرقی کشور که در نتیجه آن شمار زیادی از هموطنان ما شهید، زخمی و خانه‌های ‌شان ویران گردید، علاوه بر ارگان‌های مسئول در امارت اسلامی افغانستان، شمار زیادی از شهروندان نیز با آسیب‌دیدگان ابراز همدردی نموده و در زمینه رساندن کمک‌های عاجل برای تأمین غذا، پوشاک و محل بود و باش همکاری نمودند.

کارمندان وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و اداره اترا نیز به هدف همدردی و کمک با هموطنان‌شان، بیش از هفت و نیم لک  افغانی کمک نقدی جمع ‌آوری کرده که توسط نهادهای کمک ‌رسان امارت اسلامی افغانستان توزیع خواهد شد.

رهبری وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و اداره اترا پس از ویرانی‌های شدید و تلفات بی‌شمار در اثر تکان‌های شدید زلزله در شرق کشور، به ‌ویژه در ولایت کنر، صدای کمک ‌رسانی را بلند کردند، در پی آن، کارمندان این وزارت و اداره اترا نیز بخاطر همدردی اسلامی و انسانی با هموطنان‌شان کمک نمودند.

قابل یادآوریست که تمام ریاست‌های مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایات کشور، نیز با آسیب ‌دیدگان زلزله در ولایت‌های شرقی کمک نقدی نموده اند.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۲:۷
Background image

کارمندان وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و اداره اترا با آسیب‌ دیدگان زلزله در ولایت‌های شرقی کشور کمک نقدی نمودند

در پی زلزله اخیر در ولایات شرقی کشور که در نتیجه آن شمار زیادی از هموطنان ما شهید، زخمی و خانه‌های ‌شان...

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۱:۱۸
Background image

ارتقا ظرفیت یک سایت مخابراتی به ۴جی (نسل چهارم) در ولسوالی پاتو ولایت دایکندی

به‌ هدف ارتقای کیفیت سایت‌های مخابراتی در کشور، ظرفیت یکی از سایت‌های...

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۹:۴۱
Background image

بازگشت به خبر