شبکه سلام افغان تیلی کام در ولایت قندهار افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

mcitadmin
پنجشنبه ۱۳۴۸/۱۰/۱۱ - ۵:۳

محترم امیر زی سنگین وزیر مخابرات وتکنالوجی معلوماتی طی سفری که به تاریخ ۲۹ دلو سال ۱۳۹۲ به ولایت قندهار داشتند، شبکه سلام را افتتاح نموده و به بهره برداری سپردند ، و در پهلوی آن آغاز کارتعمیر شبکه فایبر نوری در شهرک عینو مینه نیز تهداب ګزاری گردید.

در این سفر وزیر مخابرات و تکنالوجی معلوماتی و هیات همراه شان مورد استقبال محترم توریالی ویسا والی و مقامات محلی آن ولایت قرار گرفتند که تشریف آوری شان را به آن ولایت خیر مقدم گفته و اظهار خرسندی نمودند.

والی قندهار از خدمات وزارت مخابرات برای مردم کشور قدر دانی نموده و دست آورد های این وزارت را ستودنی دانست. وی گفت: ما در گذشته بخاطر تامین ارتباطات خویش به مشکلات فراوانی دچار بودیم و حالا خوشبختانه با پشت کار و اراده وزارت مخابرات فاصله ها از بین رفته و ما با تمام نقاط جهان در ار تباط هستیم  که این بزرگترین دست آورد برای افغانستان محسوب می شود. وی گفت: این امر کشور های همسایه را به حیرت در آورده است که افغانستان چطور عر صه تکنالوجی را در این کوتاه مدت  به این اندازه پیشرفت نموده است.

محترم ویسا در ادامه افزود که افتتاح این دو پروژه و فعال شدن آن در ولایت قندهار جای افتخار و خرسندی است و از توجه جناب وزیر صاحب تشکری می نماییم که در این زمینه به ولایت قندهار تلاش نموده اند.

سپس محترم امیر زی سنگین وزیر مخابرات وتکنالوجی معلوماتی کشور در سخنان خود از  پذیرایی مقامات ولایت قندهار تشکری به عمل آورده و گفت: بسیار خرسندم که امروز به ولایت قندهار سفر نموده ام و این سفر برای من بسیار با اهمیت است از جهت اینکه در  این ولایت امروز دو پروژه مهم مخابراتی و انترنتی افتتاح می شود و بدون شک این امر برای زنده گی مردم این ولایت تغیرات مهم را خواهد آورد.

محترم امیر زی سنگین در طی سخنان خود به دست آورد های وزارت مخابرات وتکنالوجی معلوماتی اشاره ای کوتاهی نموده و گفت: در سکتور مخابرات بالا تر از دو میلیارد دالر سرمای گذاری صورت گرفته، عایدات آن به خزانه دولت سالانه بالا تر از 200 میلیون دالر می باشد و برای بیشتر از دو صد هزار تن به شکل مستقیم و غیر مستقیم زمینه کار مساعد شده است.

وزیر مخابرات در ادامه سخنانش به خدمات انترنتی ومخابراتی در شهر قندهار اشاره نموده گفت: در یک وقت افتتاح این  پروژه هاي  مهم  دست آورد خوبی می باشد. وی افزود با فعال شدن دستگاه شبکه فایبر نوری  در شهرک عینو مینه ولایت قندهار از خدمات انترنت دی اس ال و تیلفون دیجیتل  مستفید خواهند شد .

محترم سنگین گفت: با فعال شدن دی اس ال هرکس می تواند یک تیلفون بگیرد و از انترنت به قیمت مناسب و کیفیت عالی بهره مند گردد. همچنان شبکه تری جی سلام در سطح جهان یک تکنالوجی پیشرفته است که برای مردم سهولت های استفاده از انتر نت را برابر می سازد و در این بخش  از عایدات افغان تیلی کام 65 میلیون دالر سرمایه گذاری صورت گرفته است.

در اخیر مقامات آن ولایت هریک؛ محترم رییس شورای ولایتی قندهار، حاجی نصرالله رییس اتاق های تجارت ولایت قندهار و معاون علمی پوهنتون قندهار به نوبه خود و از کار کرد های وزیر قدر دانی نموده و خواهان توجه بیشتر جناب وزیر صاحب در آن ولایت شدند.

وزیر مخابرات و تکنالوجی معلوماتی به پیشنهاد های شان لبیک گفت .

این در حالیست که خدمات سلام افغان تیلی کام هفته گذشته در کابل توسط  جلالتماب حامد کرزی رییس جمهور کشور ودر چندین شهر دیگر افغانستان توسط مقامات وزارت مخابرات و تکنالوجی معلوماتی افتتاح گردید و امروز خدمات آن در ولایت قندهار نیز آغاز گردید. 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۶:۱۰
Background image

نظارت از کار ساختمانی یک سایت مخابراتی در ولسوالی صبری ولایت خوست

در جریان این نظارت، به شرکت قراردادی تأکید شد تا کار...

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۵:۳۵
Background image

سروی برای ایجاد یک سایت مخابراتی شرکت مخابراتی روشن در مرکز ولایت پکتیکا صورت گرفت

ین سایت مخابراتی در شهر شرنه به ‌منظور گسترش ساحه پوشش و ارائه خدمات بهتر مخابراتی...

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۴:۴۴
Background image

سروی برای ایجاد یک سایت مخابراتی شرکت مخابراتی اتوما در مرکز ولایت میدان وردک صورت گرفت

به هدف ارائه خدمات بهتر مخابراتی و ارتقای کیفیت این خدمات، برای ایجاد یک سایت شرکت...

بازگشت به خبر