سروی برای ایجاد یک دو سایت جدید مخابراتی در مرکز و ولسوالی زرمت ولایت پکتیا صورت گرفت

naweed_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۵:۵۴
ولایت پکتیا

به هدف ادامه گسترش خدمات مخابراتی در کشور، سروی به منظور ایجاد دو سایت جدید مخابراتی در مرکز ولسوالی زرمت ولایت پکتیا توسط شرکت مخابراتی اتوما ارزیابی(سروی) فزیکی و تخنیکی صورت گرفت.

این سایت‌های مخابراتی از جمله سایت‌های مخابراتی می باشد که در جریان سفر محترم الحاج مولوی نجیب‌الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی به ولایت‌های جنوب ‌شرق کشور، برای مناطق دورافتاده ولایت پکتیا منظور شده ‌است که سروی آن‌ها مطابق هدایت مقام انجام شده و کار عملی آن آغاز گردیده است.

این سروی به هدف ایجاد سایت مخابراتی توسط یک تیم تخنیکی به رهبری ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت پکتیا صورت گرفته است که با فعال شدن آن بیشتر ساحه رباط شیخان مربوط به مرکز و ساحات فانده خیل دولت خان ، سکور و ابدکی ولسوالی زرمت از خدمات مخابراتی بهره‌ مند خواهند شد.

محترم الحاج مولوی نجیب‌الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی در جریان سفرش به ولایت پکتیا، برای مناطقی که از خدمات مخابراتی محروم بودند، ۳۰ سایت مخابراتی را منظور کرده بود که اکنون کار ساخت آن‌ها آغاز شده است. همچنین قبلا ایجاد ۱۸ سایت مخابراتی برای مناطق دورافتادهٔ ولایت پکتیا از طریق پروژه دهم تی دی اف منظور شده بود که کار ساختمانی تعدادی انها به زودی تکمیل می‌گردد.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۲:۸
Background image

اطلاعیه وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی!

امروز پنجشنبه سیزدهم ماه قوس ۱۴۰۴ دستگاه مرکز گرمی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی به منظور تسخین دفاتر...

شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۵:۲۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی بین ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت پنجشیر و مسؤلان شرکت‌ مخابراتی اتوما

پیرامون ارتقای ظرفیت خدمات به ۳جی و ۴جی شرکت اتوما در ولایت پنجشیر بحث و...

شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۴:۱۹
Background image

افتتاح نمایندگی خدمات مشتریان شرکت مخابراتی افغان بیسیم در مرکز ولایت بامیان

وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و اداره تنظیم خدمات مخابراتی (اترا) این وزارت همواره...

بازگشت به خبر