نسل چهارم 4G شرکت مخابراتی سلام فعال گردید!

Author image
enayat_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱/۲۶ - ۱۹:۲۴
m

محترم محمد فهیم هاشمی سرپرست و نامزد وزیر وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی در برنامه افتتاح نسل چهارم خدمات انترنت سلام  گفت که  فعال شدن این خدمات را اقدام خوب در راستایی ارایه خدمات بهتر برای شهروندان کشور دانسته و افزود، افتتاح این خدمات برای فعلاً در نقاط محدود ۱۵ سایت در غرب کابل قابل دسترس می باشد، وعرضه این خدمات در تمام کشور زمان گیر است اما به تدریج در همه ای ولایات فعال خواهد شد.
معاون شرکت افغان تیلیکام آقای شریفی با ابراز خرسندی از افتتاح 4G گفت که شرکت افغان تلیکام همیش کوشیده است تا نیازهای مردم را رفع نموده و در شرایط دشوار کوشش نموده تا  فعال بماند.

m


با این حال بشر نیازی، رییس شرکت سلام نیز افتتاح این خدمات را برای مشتریان شرکت سلام تبریک گفته و بیان داشت که این خدمات برای فعلاً تنها در ۱۵ سایت که در غرب کابل است، شامل مناطق باغ رییس، کارته چهار پُسنه خانه، پل سرخ کوچه قله وزیر،عقب شفاخانه علی آباد (پوهنتون طبی کابل)، سر کاریز قلعه شاده کوچه صداقت، کوچه قلعه وزیر مسجد سفید، سه راهی علاوه الدین، کارته سه عقب مسجد خاتم النبیین، چهاراهی شهید مزاری پل سرخ، پُسته خانه دهمزنگ، دهبوری سرک تلویزیون نورین، ایستگاه تصدی ملی بس، پُل حدت دهبوری، ناحیه پنج قسمت (ب) خوشحال خان مینه و قلعه ای شاده را شامل می شود و در آینده تا پنجاه سایت افزایش خواهد یافت و در تمام کشورهمچنان وسعت و فعال خواهد گردید.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۲:۷
Background image

کارمندان وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و اداره اترا با آسیب‌ دیدگان زلزله در ولایت‌های شرقی کشور کمک نقدی نمودند

در پی زلزله اخیر در ولایات شرقی کشور که در نتیجه آن شمار زیادی از هموطنان ما شهید، زخمی و خانه‌های ‌شان...

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۱:۱۸
Background image

ارتقا ظرفیت یک سایت مخابراتی به ۴جی (نسل چهارم) در ولسوالی پاتو ولایت دایکندی

به‌ هدف ارتقای کیفیت سایت‌های مخابراتی در کشور، ظرفیت یکی از سایت‌های...

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۹:۴۱
Background image

بازگشت به خبر