تجهیز مرکز آموزشی کمپیوتر ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت کاپیسا

naweed_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۴ - ۱۴:۴۰
مخابرات ولایت کاپیسا

به دوام پروسه تجهیز مراکز آموزشی کمپیوتر ریاست‌های مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایات که بر اساس هدایت و پلان وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی جریان دارد، مرکز آموزشی ریاست مخابرات ولایت کاپیسا با وسایل جدید و مدرن تجهیز گردید.

در مراسم که به همین مناسبت در ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت کاپیسا برگزار گردیده بود محترم شیخ اسدالله سنان معاون والی ولایت کاپیسا،  محترم مولوی محمد طارق فاروقی رئیس تفتیش داخلی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، محترم الطاف احمد علمیار رئیس تحقیق و توسعه تکنالوژی معلوماتی این وزارت، محترم مولوی دلاور برهان رئیس مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت، محترم الحاج حسینی  قومندان امنیه ولایت کاپیسا، مقامات و مسئولان سایر ادارات مختلف امارتی اشتراک داشتند.

در این مراسم محترم شیخ اسدالله سنان معاون والی ولایت کاپیسا در سخان خود افزود که از مردم این ولایت میخواهیم از امکانات که وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی فراهم نموده آنرا غنیمت شمرده و از این فرصت استفاده سالم صورت بگیرد.

معاون والی ولایت کاپیسا

همچنین در این مراسم محترم مولوی محمد طارق فاروقی، رئیس تفتیش داخلی وزارت در مورد ارزش و اهمیت علوم معاصر سخنانی ایراد نموده و گفت آموزش علوم معاصر و علوم دینی لازم و ملزوم علوم است در پیش بردن امور دنیوی ما مجبور هستیم که علوم معاصر را بیاموزیم و از آن استفاده نمایم که این یک نیاز اساسی در عصر حاضر می‌باشد.

مولوی محمد طارق فاروقی

او گفت که با توجه به اهمیت تکنالوژی، وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی در گام اول، مراکز آموزشی کمپیوتر را در ۱۶ ولایت محروم به شمول ولایت کاپیسا در پروگرام تجهیز قرار داده است.

وی یادآور شد که برای تجهیز این مراکز آموزشی بیش از ۳۵ میلیون افغانی هزینه شده است.

مخابرات ولایت کاپیسا

به همین ترتیب در این جلسه، محترم الطاف احمد علمیار رئیس عمومی تحقیق و توسعه تکنالوژی معلوماتی این وزارت، پیام محترم الحاج مولوی نجیب الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی را به شرکت کنندگان مراسم قرائت نمود.

قابل یادآوریست که مردم ولایت کاپیسا، از این اقدام نیک وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی قدردانی نموده و ابراز خوشحالی نمودند.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۲:۸
Background image

اطلاعیه وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی!

امروز پنجشنبه سیزدهم ماه قوس ۱۴۰۴ دستگاه مرکز گرمی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی به منظور تسخین دفاتر...

شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۵:۲۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی بین ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت پنجشیر و مسؤلان شرکت‌ مخابراتی اتوما

پیرامون ارتقای ظرفیت خدمات به ۳جی و ۴جی شرکت اتوما در ولایت پنجشیر بحث و...

شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۴:۱۹
Background image

افتتاح نمایندگی خدمات مشتریان شرکت مخابراتی افغان بیسیم در مرکز ولایت بامیان

وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و اداره تنظیم خدمات مخابراتی (اترا) این وزارت همواره...

بازگشت به خبر