ایجاد ۷۳ آنتن مخابراتی در ولایت بدخشان

naweed_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۳ - ۱۶:۴
مخابرات بدخشان

محترم الحاج مولوی نجیب‌الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی در جریان سفرش به شمال کشور، پس از ولایت تخار به بدخشان رفته و در آنجا به هدف ارزیابی خدمات مخابراتی و پروژه دهم تی دی اف با مسئولین بخش‌های مختلف دیدار کرده است.

محترم وزیر صاحب در جریان این سفر، علاوه بر محترم قاري محمد ایوب خالد والی ولایت بدخشان، با رئیس شورای علماء، ولسوالان تعداد از ولسوالی ها و مردم محل نیز دیدار کرده و در مورد خدمات مخابراتی با آنان گفتگو کرده است.

محترم وزیر صاحب در گفتگو با مسئولین ولایت بدخشان، اطمینان داد که تسهیلات مخابراتی به مناطق دوردست تأمین خواهد شد. وی همچنین یادآور شد که در حال حاضر، مراحل عملی پروژه دهم تی دی اف در سراسر کشور جریان دارد که با تکمیل آن، مشکلات مخابراتی و انترنیتی کشور تا حد زیادی حل خواهد شد.

در این دیدار، محترم قاري محمد ایوب خالد والی ولایت بدخشان از محترم الحاج مولوی نجیب‌الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، بخاطر بازدیدش از این ولایت که به هدف ارزیابی خدمات مخابراتی و پروژه دهم تی دی اف صورت گرفته است اظهار سپاس نمود. محترم قاري محمد ایوب خالد گفت در حال حاضر بیشتر مناطق ولایت بدخشان از تسهیلات مخابراتی و انترنیتی بهره‌‌مند هستند، و همچنان به هدف ارائهٔ خدمات بهتر، از سوی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، کار روی ایجاد سایت‌های متعدد در این ولایت جریان دارد.

همچنین، در این دیدارها، والی و ولسوالان ولایت بدخشان به برخی مناطق که هنوز هم از تسهیلات مخابراتی محروم‌اند اشاره کردند. آنان ابراز امیدواری کردند که وزارت محترم مخابرات در این ساحات، به هدف ایجاد تسهیلات خدمات مخابراتی، آنتن‌های مخابراتی نصب کند.

وزیر صاحب مخابرات و تکنالوژی معلوماتی به نمایندگان شرکت‌های مخابراتی که در این سفر وی را همراهی می‌کردند، هدایت داد که طی سه ماه در مربوطات این ولایت ۴۷ سایت مخابراتی ایجاد نمایند که با تکمیل این پروژه، اکثریت مناطق بدخشان به خدمات مخابراتی دسترسی خواهند یافت.

قابل یادآوریست که وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی قبلاً برای مناطقی از ولایت بدخشان که هیچ‌ گونه تسهیلات مخابراتی نداشتند، ۲۶ سایت مخابراتی را منظور کرده بود که اکنون مراحل تکمیل آن‌ها به پایان نزدیک شده است، با منظوری ۴۷ سایت مخابراتی دیگر، در مجموع ۷۳ آنتن مخابراتی به هدف ارائهٔ خدمات مخابراتی بهتر در این ولایت ساخته و به بهره ‌برداری سپرده خواهند شد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۶:۱۰
Background image

نظارت از کار ساختمانی یک سایت مخابراتی در ولسوالی صبری ولایت خوست

در جریان این نظارت، به شرکت قراردادی تأکید شد تا کار...

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۵:۳۵
Background image

سروی برای ایجاد یک سایت مخابراتی شرکت مخابراتی روشن در مرکز ولایت پکتیکا صورت گرفت

ین سایت مخابراتی در شهر شرنه به ‌منظور گسترش ساحه پوشش و ارائه خدمات بهتر مخابراتی...

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۴:۴۴
Background image

سروی برای ایجاد یک سایت مخابراتی شرکت مخابراتی اتوما در مرکز ولایت میدان وردک صورت گرفت

به هدف ارائه خدمات بهتر مخابراتی و ارتقای کیفیت این خدمات، برای ایجاد یک سایت شرکت...

بازگشت به خبر