بنابر هدایت وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، یک سایت مخابراتی در ولسوالی چوره ولایت ارزگان بطور عاجل ایجاد و برای ایجاد ۱۰ سایت مخابراتی دیگر سروی صورت گرفت

naweed_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۹ - ۱۵:۴۹
ولایت ارزگان

در جریان سفر خود به ولسوالی چوره ولایت ارزگان، محترم الحاج مولوی نجیب الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی پس از بررسی مشکلات مخابراتی، برای ایجاد عاجل یک سایت مخابراتی در این ولسوالی هدایت داد که بر اساس آن یک سایت شرکت مخابراتی افغان بیسیم در مدت کوتاهی ساخته و برای رفع مشکلات مخابراتی باشندگان منطقه مورد بهره برداری قرار گرفت.

محترم الحاج مولوی نجیب الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی علاوه بر ولایات جنوب و جنوب غرب کشور از ترینکوت مرکز ولایت ارزگان و تعدادی از مناطق دیگر این ولایت نیز بازدید کرد که در این جریان با مردم صحبت نموده و مشکلات آن‌ها را از نزدیک شنید.

بر اساس هدایت ویژه وزیر صاحب مخابرات، یک سایت شرکت مخابراتی افغان بیسیم در ولسوالی چوره این ولایت ساخته و مورد استفاده قرار گرفت.

به همین ترتیب، برای ساخت سایت‌های مخابراتی در مناطق در بازار چینار و عمری شهرترینکوت مرکز ولایت، مناطق تیمور، کندلان و ششبرجه ولسوالی خاص ارزگان، مناطق سراب، گرماب و خونی ولسوالی چهارچین و منطقه چهارده خاک و تگاب ولسوالی گیزاب نیز سروی انجام شده است که پس از تکمیل انها، خدمات مخابراتی به بسیاری از مناطق محروم این ولایت خواهد رسید.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۶:۵۰
Background image

کار ایجاد یک سایت مخابراتی در ولسوالی سالنگ ولایت پروان آغاز شد

سایت مخابراتی یادشده که کار ساختمانی آن هم‌ اکنون آغاز شده، در مدت چهار ماه...

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۶:۴۶
Background image
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۵:۱۶
Background image

در ولسوالی برکی برک ولایت  لوگر، سروی جهت ایجاد یک سایت مخابراتی انجام گردید

ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت لوگر در قریه پنده ولسوالی برکی برک  به خاطر...

بازگشت به خبر