کتابخانه انستیتوت تکنالوجی معلوماتی و مخابراتی به نام انجنیر غلام غوث مسما گردید
طی محفلی که روز یکشنبه مورخ 6 میزان سال 1393 با حضور داشت محترم امیرزی سنگین وزیر مخابرات و تکنالوجی معلوماتی و هیات رهبری این وزارت در انستیتوت تکنالوجی معلوماتی و مخابراتی، واقع در یکه توت برگزار گردیده بود؛ کتابخانه این انستیتوت به نام انجنیر غلام غوث استاد اسبق و یکی از بنانگذاران انستیتوت یاد شده مسما گردید.
وزیر مخابرات که در این محفل صحبت می نمود؛ انجنیر غلام غوث را یکی از شخصیت های صادق و خدمتگار وطن خوانده گفت:« وی از بنیانگذاران انستیتوت تکنالوجی معلوماتی و مخابراتی افغانستان و یکی از خدمت گذاران واقعی این انستیتوت بود.» وی افزود: «مرحوم غلام غوث یک آدم صادق بود و بسیار به صداقت وظیفه خویش را انجام می داد.»
محترم سنگین در ادامه افزود: اکثر کسانیکه امروز در عرصه مخابرات و تکنالوجی معلوماتی در افغانستان پیشقدم هستند و به نحوی مدیران تکنالوجی معلوماتی در کشور محسوب می شوند، از همین انستیتوت و از زیر دست استادانی چون انجنیر غلام غوث فراغت حاصل نموده اند. وی همچنان یاد آور شد که من خودم شاگرد و نهال دست نشانده مرحوم استاد غلام غوث می باشم.
ظاهر غوث پسر انجنیر غلام غوث که در این محفل حضور داشت نیز به ایراد سخن پرداخته و شمه ای از زنده گینامه وی را به خوانش گرفت. وی گفت: «مرحوم پدرم یکی از کادرهای ورزیده مخابرات در کشور بود که 30 سال عمر خود را در انستیتوت مخابرات وتکنالوجی معلوماتی در راه خدمت به وطن سپری نموده است.»
ظاهر غوث در ادامه سخنانش به نیابت از خانواده مرحوم و برادرانش از وزارت مخابرات و تکنالوجی معلوماتی به رهبری محترم امیرزی سنگین اظهار سپاسگذاری نمود. وی همچنان گفت بخاطر غنامندی این کتابخانه ما فرزندان مرحوم انجنیر غلام غوث به تعداد 200جلد کتاب را در حال حاضر اهدا می نماییم.
سپس محترم سید نسیم علوی مشاور اداره اترا، عبدالوکیل شیرگل رییس اداره اترا، گل احمد راستمن رییس شرکت افغان تیلی کام و عبدالرحمان صدری رییس اداره اپرا که از همکاران و شاگردان مرحو غلام غوث می باشند؛ هریکی پی دیگر پیرامون شخصیت مرحوم غلام غوث و صداقت وی صحبت نموده و نامبرده را یکی از شخصیت های خدمتگار واقعی کشور تلقی نمودند.
باید یاد آور شد که انجنیرغلام غوث یکی از بنیانگذاران انستیتوت تکنالوجی معلوماتی و مخابراتی افغانستان می باشد که مدت 30 سال در این انستیتوت به صفت آمر و استاد ایفای وظیفه نموده و در زمان جنگ های داخلی به کشور فرانسه مهاجر گردید و در آنجا به حیث رییس مهاجرین افغان برگزیده شد. وی مدت دوهفته قبل در دیار مهاجرت به مرگ طبعی در کشور فرانسه درگذشت که از آنجا به افغانستان آورده ودر این کشور به خاک سپرده شد.