وزارت مخابرات و تکنالوجی معلوماتی قیمت های جدید وارزان خدمات انترنت را اعلان میدارد

mcitadmin
پنجشنبه ۱۳۴۸/۱۰/۱۱ - ۵:۳

وزارت مخابرات و تکنالوجی معلوماتی قیمت های جدید وارزان خدمات انترنت را اعلان کرد

وزارت مخابرات و تکنالوجی معلوماتی افتخار دارد که در کنار پیشرفت ها و دستاورد های مخابراتی اینک قدم دیگر را جهت وسیع ساختن ارتباطات و رسیدن به سوی جامعه معلوماتی و حکومتداری الکترونیکی می بردارد.

از آنجاییکه به هموطنان عزیز معلوم است اساس وبنیاد جامعه معلوماتی را عرضه خدمات الکترونیکی تشکیل میدهد، وزارت مخابرات وتکنالوجی معلوماتی به آرزوی رسیدن به جامعه معلوماتی به هموطنان عزیز قیمت های جدید و ارزانتر انترنتی را اعلام میدارد.

کنفرانس مطبوعاتی که به روز سه شنبه 5 ثور 1391 در وزارت مخابرات و تکنالوجی معلوماتی تدویر یافته بود، محترم انجنیر امیرزی سنگین وزیر مخابرات و تکنالوجی معلوماتی در مورد قیمت های انترنتی در ده سال اخیر روشنی انداخته و گفت: قیمت های انترنتی با استفاده از ستلایت  در سال 1384 ماهانه یک MB 4000 دالر امریکایی بود، اما به اساس پیشرفت سریع مخابراتی و عرضه خدمات انترنیتی توسط پروژه زیربنایی فایبر نوری این قیمت ها در ماه جدی سال 1389  ماهانه یک MB انترنیت به 1500 دالر امریکایی کاهش یافت.

انجنیر امیرزی سنگین علاوه نمود: زمانیکه افغانستان در سال 1390 به کشور های همسایه دیگر توسط فایبر نوری وصل گردید، در قیمت های انترنیت کاهش قابل ملاحظه به وجود آمده که در نتیجه قیمت های انترنیت ماهانه یک MB به 900 دالر امریکایی کاهش یافت.

وی گفت : به کمک پروژه زیربنایی فایبر نوری توسط شرکت دولتی افغان تیلی کام بعد از دوازدهم ثور1391 به تمام شرکت های که دارای جواز قانونی، شرکت های عرضه کننده خدمات انترنیتی یا (ISPS) و (GSM) به طور عمده 300دالر امریکایی توزیع می گردد.

انجنیر امیزی سنگین افزود : برای اینکه مردم ما در بخش های اقتصاد، تجارت، صحت و بخصوص از انترنیت در تحصیلات استفاده زیاد کرده باشد این قیمت ها در ماهای آینده کاهش خوهد آمد.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۷:۱۴
Background image

نظارت از کار ساختمانی یک سایت شبکه مخابراتی سلام در ولسوالی شتل ولایت پنجشیر

این سایت مخابراتی که برای مناطق محروم این ولایت به همکاری پروژه دهم تی دی اف برای...

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۴:۵۷
Background image

نظارت از کار ساختمانی یک تعداد سایت های مخابراتی شبکه سلام در ولایت بامیان صورت گرفت

طی این نظارت به شرکت متذکره توصیه گردید تا کار اعمار این سایت های مخابراتی را مطابق به شرایط قرارداد بطور معیاری...

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۴۸
Background image

در ولایت کندز یک سایت شرکت مخابراتی روشن فعال و به بهره‌ برداری سپرده شد

با فعال شدن این سایت مخابراتی، باشندگان منطقه متذکره به خدمات مکالماتی و اینترنت باکیفیت...

بازگشت به خبر