نظارت از کار ساختمانی یک سایت مخابراتی در ولسوالی خروار ولایت لوگر

naweed_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۱۱:۱۰
ولایت لوگر

ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت لوگر و تیم تخنیکی مشترک، از پروسه ایجاد یک سایت مخابراتی شرکت افغان بیسیم در ولسوالی خروار وهمچنان از ارتقای ظرفیت یک سایت دیگر شرکت متذکره درقریه زیارت خواجه غار ولسوالی چرخ این ولایت که قبلاً از ۲جی به ۴جی ارتقا نموده بود نظارت به عمل آوردند.

طی این نظارت به شرکت متذکره توصیه گردید تا کار اعمار سایت مخابراتی یاد شده را مطابق به شرایط قرارداد بطور معیاری به پایه اکمال برساند.

ریاست‌های ولایتی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و تیم‌های نظارتی، به صورت دوامدار از خدمات مخابراتی و پروسه ساخت سایت‌های جدید مخابراتی در سراسر کشور نظارت می‌کنند تا در ارائه خدمات و ساخت آنتن‌های جدید مخابراتی، هیچ‌ گونه موانع و تأخیر به وجود نیاید.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۱۳:۴۳
Background image

ارتقای ظرفیت خدمات انترنیتی شرکت افغان بیسیم در ولسوالی شملزو ولایت زابل

با ارتقای خدمات انترنیتی شرکت افغان بیسیم به ۳جی مشترکین ولسوالی متذکره می‌توانند به خدمات مخابراتی و...

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۱۱:۱۰
Background image

نظارت از کار ساختمانی یک سایت مخابراتی در ولسوالی خروار ولایت لوگر

ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت لوگر و تیم تخنیکی مشترک، از پروسه ایجاد یک سایت مخابراتی شرکت افغان بیسیم...

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۹:۵۴
Background image

نظارت از پروسه فروش سیم کارت‌های جدید در ولایت دایکندی

طی این نظارت اطمینان حاصل شد که جریان فروش سیمکارت‌های جدید شبکه های مخابراتی در...

بازگشت به خبر