محترم الحاج مولوی نجیب الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، در ارتباط به عملی نمودن فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین شیخ القرآن والحدیث مولوی هبة الله آخند زاده حفظه‌الله تعالی، در مورد جلوگیری از رواج‌های نادرست سخنرانی کرد

naweed_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۳:۵۱

محترم الحاج مولوی نجیب الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، در ارتباط به عملی نمودن فرمان توشیح‌شده‌ی عالیقدر امیرالمؤمنین شیخ القرآن والحدیث مولوی هبة الله آخندزاده حفظه‌الله تعالی، در مورد جلوگیری از رواجهای نادرست هنگام خویشی، عروسیها، مصیبت‌ها و همچنان بازگشت از حج و عمره به کارکنان وزارت سخنرانی نمود.

محترم الحاج مولوی نجیب الله حیات حقانی در جریان سخنان خود گفت: شریعت اسلامی مسلمانان را از رسوم نادرست و مصارف بی‌جا در جامعه منع کرده است، خوشبختی، سعادت و شادی در دنیا و آخرت در پیروی از ارشادات دین مبارک اسلام نهفته است.

وزیر صاحب محترم در روشنی دین مبارک اسلام و ارشادات نبوی افزود که الله تعالی دین خود را دوست دارد و از روی مهربانی به بندگانش، توسط حضرت محمد (ص)، به عملی‌سازی شریعت دعوت کرده است و  زندگی و سیرت حضرت محمد صلی الله علیه وسلم را در تمامی امور زندگی به عنوان یک نمونه قرار داده است.

محترم الحاج مولوی نجیب الله حیات حقانی افزود که با اجرای فرمان جدیداً توشیح‌شده‌ای امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، بسیاری از رسوم بی‌جا در جامعه ما از بین خواهند رفت و به مشکلات نقطه‌ی پایان گذاشته خواهد شد، او از آنچه که در شریعت منع شده و در جوامع ما بر اساس تصمیمات فردی، بخشی از فرهنگ گردیده، و با شریعت آمیخته شده است، به ‌طور کامل جلوگیری خواهد شد.

وی همچنین علاوه بر تشریح فرمان توشیح ‌شده‌ای جدید، درباره‌ مقام، شخصیت، حقوق، وظایف و اطاعت از امیرالمؤمنین، به ‌طور همه‌جانبه سخن گفت و قوانین را برای جامعها‌ی انسانی مهم دانست.

محترم وزیر صاحب گفت، که قوانین متذکره از سوی الله (ج) براساس وحی الهی توسط پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه ‌وسلم برای بندگانش فرستاده شده اند، تا هر فرد مسلمان مسئولیت‌های زندگی خود را در جامعه بشناسد و محیط زندگی، سالم باقی بماند.

قابل یادآوریست که رهبر امارت اسلامی افغانستان، عالیقدر امیرالمؤمنین شیخ القرآن والحدیث حفظه‌الله تعالی، به منظور جلوگیری از رسوم و عنعنات نادرست در جریان نامزدی، ازدواج، فاتحه، جنازه و بازگشت از حج و عمره در کشور چندی پیش فرمانی پنج ‌ماده‌ای صادر کرد، که این فرمان با استقبال گرم مردم مواجه شد و اکنون تلاش‌های گسترده‌ برای اجرای آن در سطح بالا جریان دارد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۱۱:۵۸
Background image

ظرفیت ۵ سایت‌ شبکه مخابراتی سلام در مرکز ویک تعداد ولسوالی ها ولایت پکتیکا به تکنالوژی به نسل چهارم (4G) ارتقا یافت

ه منظور بهبود کیفیت پوشش مخابراتی و رسیدگی به مشکلات مخابراتی شرکت مخابراتی...

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۴۷
Background image

در ولسوالی شیگل ولایت کنر یک سایت مخابراتی شبکه سلام فعال و به‌بهره‌ برداری سپرده شد

این سایت مخابراتی به هدف خدمات بهتر مخابراتی با تکنالوژی...

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۱۰
Background image

دیدار وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی با تحلیلگران و ژورنالستان پیرامون توسعه حکومتداری دیجیتلی و خدمات مخابراتی

وزیر صاحب مخابرات در این دیدار، تحلیلگران، ژورنالستان و نویسندگان را ترجمانان افکار عامه و بازتاب‌دهندگان واقعیت‌های جامعه عنوان کرده و گفت...

بازگشت به خبر