فراغت ۶۸ تن از مرکز آموزشی مهارت های دیجیتلی ریاست مخابرات و تکنالوژی معلومات ولایت پکتیکا
به تعداد ۵۷ تن از مرکز آموزشی مهارت های دیجیتلی ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت پکتیکا پس از پایان دوره پانزدهم آموزشی شش ماهه در بخش های پروګرام های کمپیوتری ( اساسات کمپیوتر،ام اس ورد، اکسل، اکسس، پاورپوینټ) و اساسات انترنیت وهمچنان ۱۱ تن محصلین رشته کمپیوتر انستیتیوت کثرالرشتوی ولایت متذکره بعد از آموزش عملی یک ماهه سند فراغت بدست اوردند.
در مراسم که به مناسبت فراغت برگزار گردیده بود، محترم ملا محمد انور قیام رئیس ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت پکتیکا ،یک تعداد کارمندان ادارات مختلف، اساتید و تعداد از شاگردان حضور داشتند.
در این مراسم محترم ملا محمد انور قیام رئیس مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت پکتیکا ضمن تبریکی به فارغان این دوره آموزشی در مورد ارزش و نیاز تکنالوژی معلوماتی در عصر حاضر صحبت کرد. وی همچنین جوانان را تشویق کرد تا از فرصت موجود برای توسعه دانش خود در بخش تکنالوژی معلوماتی استفاده اعظمی نمایند.
وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی بر اساس نیاز عصر کنونی و ارزش تکنالوژی در همه ولایات کشور، مراکز آموزشی کمپیوتر را ایجاد و با وسایل پیشرفته تکنالوژی تجهیز کرده که در آن با تدریس نظری و عملی از سوی اساتید مجرب به هموطنان خدمات آموزشی ارائه میشود.
