دیدار معین مالی و اداری وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی با معاون وزارت تجارت کشور قزاقستان

naweed_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۸ - ۹:۵۰
قزاقستان

محترم الحاج ملا محمد حنیف حمزه معین مالی و اداری وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی با محترم کایرات توربایف معاون وزارت تجارت قزاقستان دیدار کرده و در مورد سکتور مخابرات و تکنالوژی معلوماتی بحث و گفتگو کردند.

معین محترم مالی و اداری وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ضمن استقبال به این هیئت، روابط دو کشور را مهم و مفید دانسته و در باره اهمیت و نیاز تکنالوژی معلوماتی در عصر کنونی صحبت کرد و همچنین یادآور شد که وزارت مخابرات و تکنالوژي معلوماتی در تلاش است تا سیستم‌های دیجیتلی در کشور را به منظور تسهیل امور توسعه دهد.

در این دیدار، محترم احمد مسعود لطیف رای معین تخنیکی و پالیسی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی با معاون وزارت تجارت قزاقستان و هیئت همراهش در ارتباط به دستاوردهای وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و توسعه حکومتداری دیجیتلی در افغانستان توضیحات و معلومات مفصل ارائه کرد.

محترم احمد مسعود لطیف رای، افغانستان را از نظر موقعیت جغرافیایی و ثبات کنونی بخش مهمی از ترانزیت دیتا برای منطقه و کشورهای همسایه دانسته و افزود که اکنون در افغانستان برای سرمایه گذاری در تمامی زمینه‌ها از جمله تکنالوژی، بیشر از گذشته فرصت خوب مساعد گردیده و از پشتیبانی نظام نیز برخوردار است.

در این دیدار، موضوعات حکومتداری دیجیتل، فایبر نوری، ستلایت، بناهای دیجیتلی، امنیت سایبری، تحقیق و نوآوری در تکنالوژی معلوماتی و مخابرات، ظرفیت سازی، نوسازی خدمات پُستی، تبادل تجربیات و همکاری‌های دو دولت و سهولت‌های سرمایه گذاری در این بخش به تفصیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

محترم کایرات توربایف، معاون وزیر تجارت قزاقستان، از رهبری وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی به دلیل گفتگوهای مفید بین دو کشور در زمینه حکومتداری دیجیتلی و بسیاری موضوعات دیگر اظهار سپاس کرد.

وی همچنان افزود که آن‌ها با افغانستان روابط حسنه دارند و تلاش می‌کنند علاوه بر سایر عرصه‌ها در زمینه تکنالوژی نیز همکاری مفید داشته باشند. به گفته محترم توربایف، کشور قزاقستان در زمینه ایجاد سیستم در سطح جهانی سهم گسترده‌ای دارد و توانسته در بسیاری از زمینه‌های تکنالوژیکی و حکومتداری دیجیتلی به بسیاری از کشورهای جهان کمک کند.

در ادامه جلسات قبلی، در این نشست نیز درباره نحوه برگزاری جلسات تخنیکی برای تفاهم در مورد تعدادی از موضوعات توافق بعمل آمد.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۱۳:۳۵
Background image

نظارت بر فروش کریدت کارت‌های مبایل در ولایت کندز

ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت کندز از پروسه فروش کریدت کارت‌های شرکت‌های مخابراتی در مرکز و تعدادی از مناطق ولایت کندز که به صورت فیزیکی و...

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۱۲:۵۱
Background image

خلاصه فعالیت‌ها و دستاوردهای وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی در هفته گذشته:

گزارش هفته هژدهم وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی...

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۱۲:۴۱
Background image

سایت جدید مخابراتی بین مرکز ولایت زابل و ولسوالی شاجوی در مسیر شاهراه عمومی به فعالیت آغاز نمود

بنابر هدایت مقام وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، سعی و تلاش ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت زابل...

بازگشت به خبر