به تعداد 580 تن از کارمندان دولتی در بخشهای امنیت معلومات و جلوگیری از حملات سایبری آموزش می‌بینند

mcitadmin
پنجشنبه ۱۳۴۸/۱۰/۱۱ - ۵:۳

مقام‌‌های وزارت مخابرات وتکنالوژی معلوماتی کشور، دریک نشست خبری که در هوتل کانتنینتال برگزار گردیده بود،‌ اظهار داشتند که این وزارت برای تعداد 580 تن از کارمندان ادارات دولتی زمینه آموزش‌های کوتاه مدت را در بخش‌های حکومت داری الکترونیک، مبارزه باجرایم سایبری و امنیت معلومات، برابرنموده است.

انجنیربریالی حسام معین تخنیکی وزارت مخابرات وتکنالوژی معلوماتی که در این نشست صحبت می نمود، فراهم شدن زمینه آموزش را در بخشهای یاد شده یک دست آورد عمده و گامی به طرف عملی شدن حکومت داری الکترونیک خواند. وی افزود: «رفتن به سوی حکومت داری الکترونیک یکی از اهداف استراتیژیک وزارت مخابرات وتکنالوژی معلوماتی بوده که تا اکنون تلاش‌هایی نیز در این راستا صورت گرفته و در گذشته نیز برنامه‌های ارتقای ظرفیت تکنالويکی ازجانب این وزارت به همین منظور، برای شهروندان و کارمندان دولتی مهیاگردیده بود.»

آقای حسام برنامه‌های آموزشی دربخش‌های تکنالوژی معلوماتی و حکومت داری الکترونیک را پیش زمینه‌ای برای تحقق حکومت داری الکترونیک عنوان نموده گفت:«برنامه ای که امروز ما از آن صحبت می کنیم به منظور زمینه سازی بهتر بطرف حکومت داری الکترونیک، برای کارمندان ادارات دولتی بویژه کارمندان بخش تکنالوژی معلوماتی ادارات روی دست گرفته شده است.»

معین تخنیکی وزارت اظهار داشت که «هدف از این برنامه آموزشی این است که ظرفیت تخنیکی کارمندان و روسای ادارات دولتی در قسمت حکومتداری الکترونیک و جلوگیری از جرایم سایبری افزایش یابد.» به گفته وی، کارمندانِ که اینگونه آموزش‌ها را سپری می‌کنند، آشنایی خوب با حکومت داری الکترونیک پیدانموده و راه‌های مبارزه علیه جرایم و حملات سایبری را می‌دانند.

رضوان الله مسکین، آمربخش منابع حکومت داری الکترونیک طی سخنانش بخش های عمده برنامه یاد شده را چنین برشمرد:

  • معرفی خدمات حکومت داری الکترونیک بهتر، مدرن و موثر درسراسر دولت جمهوری اسلامی افغانستان؛
  • رهنمایی درمورد انکشاف و گسترش پروگرام‌های حکومت داری الکترونیک در تمام وزارت ها و ادارات دولتی؛
  • رهنمایی مسلکی وتخنیکی در مورد نظارت وارزیابی؛
  • چگونگی جلوگیری از جرایم سایبری.

وی هم‌چنان اضافه نمود که در بخش جلوگیری از جرایم سایبری یک لابراتوار ایجاد می‌شود که در این بخش قابل استفاده موثرباشد.

در این نشست روسای شرکت‌های HUAWEI  و INTERNET WORK PATHهریک به نوبه خود پیرامون برنامه و چگونگی تطبیق آن معلومات ارایه نمودند.

قابل یاد آوری است که در افغانستان این نخستین بار است که برنامه آموزشی در مورد حکومت داری الکترونیک و مصوونیت از حملات سایبری برگزار می‌شود. در این برنامه 180 تن از کارمندان ارشد بخش تکنالوژی معلوماتی و 400 تن دیگر از کارمندان ادارات دولتی به شمول مرکز وولایات آموزش می‌بینند.

این برنامه یکی از برنامه‌های حکومت داری الکترونیک وزارت مخابرات است که توسط USAID تمویل و توسط شرکت‌های HUAWEI  و INTERNET WORK PATHپیش برده می‌شود. هزینه مجموعی این برنامه برای 9 ماه حدود ۵۸۰ هزار دالر امریکایی می‌باشد.

علاوه براین، قرار است این دوره‌های آموزشی الی ختم سال 2017 میلادی ادامه یابد و در مجموع به تعداد 1880 نفر در عرصه‌های نامبرده تحت آموزش قرار گیرند.

 

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۶:۱۱
Background image

سروی برای ایجاد یک سایت مخابراتی در ولسوالی شکین ولایت پکتیکا

به منظور ارائه خدمات مخابراتی و انترنتی به مناطق دورافتاده کشور، سروی برای ایجاد یک سایت مخابراتی شرکت...

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۶:۳
Background image

نظارت از پروسه فروش سیم کارت‌های یک تعداد شبکه های مخابراتی در ولایت سمنگان

در جریان این نظارت، اطمینان حاصل شد که تاکنون سیمکارت‌هایی که از طرف شبکه‌های مخابراتی برای نمایندگی های...

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۰:۵۱
Background image

نظارت از پروسه فروش سیم کارت‌های جدید در ولایت ننگرهار

طی این نظارت مشخص شد که جریان فروش سیمکارت‌های جدید شبکه‌های مخابراتی در این ولایت...

بازگشت به خبر