بازدید محترم فهیم هاشمی؛ سرپرست وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی از پسته‌خانه مرکزی کابل

Author image
Alireza Khaliqyar
دوشنبه ۱۳۹۸/۴/۳۱ - ۱۶:۴۲
د مخابراتو او معلوماتي ټکنالوجۍ سرپرست وزیر د کابل ښار مرکزي پُست دفتر څخه لیدنه وکړه

محمدفهیم هاشمی؛ سرپرست وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، امروز (دوشنبه، ۳۱ سرطان) از پسته‌خانه مرکزی پایتخت بازدید به عمل آورد.

سرپرست وزارت مخابرات و تکنالوژي معلوماتی در جریان این دیدار با آسیب‌دیدگان حمله تروریستی اخیر بر این وزارت نیز صحبت کرده و ضمن گوش‌دادن به مشکلات و نیازهای کارمندان این اداره، به احمد وحید؛ رییس اداره افغان‌پست هدایت داد تا در اسرع وقت به مسایل و نیازهای امنیتی و صحی کارمندان رسیدگی نماید.

آقای هاشمی همچنین به کارمندان اداره پست وعده سپرد که به‌زودی دروازه ورودی این اداره، زرهی خواهد شد و در مورد اضافه‌کاری کارمندان نیز تصریح کرد که این امتیاز به کسانی تعلق خواهد گرفت که بیشترین زحمت را متقبل می‌شوند.

سرپرست وزارت مخابرات و تکنالوژي معلوماتی در جریان این بازدید، به ‌منظور حفظ صحت و سلامتی پرسونل به کارمندان پسته‌خانه مرکزی کابل، دستکش و ماسک توزیع کرد

در این رویداد، شماری از کارمندان اداره پسته‌خانه مرکزی، مشکلات و نیازهای ‌شان در حوزه معاشات و امکانات موجود را با شخص وزیر در میان گذاشتند و محمدفهیم هاشمی؛ سرپرست وزارت مخابرات و تکنالوژي معلوماتی نیز جهت رسیدگی به این موارد، هدایات لازم را به مقام‌های مربوطه صادر کرد.

در پایان این دیدار، آقای هاشمی برای ارواح شهدای حمله تروریستی اخیر به این اداره اتحاف دعا نموده و برای بازماندگان صبر و سلامتی استدعا کرد.

لازم به ذکر است که سرپرست وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، همه‌روزه از ادارات مختلف این وزارت و ادارت زیرمجموعه آن بازدید و به‌هدف شنیدن و حل مشکلات کارمندان و مشترکین با آنان مستقیما گفتگو می‌کند.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۴۶
Background image

فراغت ۵۸ تن شاگرد از مرکز آموزشی کمپیوتر ریاست مخابرات و تکنالوژی معلومات ولایت کندز

در مراسم که به همین مناسبت برگزار شده بود محترم ملا عبدالواجد عادل رئیس مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت کندز ضمن تبریکی...

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۷:۵۶
Background image

یک سایت مخابراتی در شهر شرن مرکز ولایت پکتیکا فعال و به بهره برداری سپرده شد

شرکت روشن که خدمات مکالماتی آن ۴جی و خدمات انترنیتی ۳جی  می‌باشد در مسیر ارگون  در مارکیت...

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۵
Background image

نظارت از کار ساختمانی یک سایت مخابراتی در ولسوالی‌ کهنه کلدار ولایت بلخ

به منظور بررسی کیفیت و پیشرفت کار ساختمانی، یک سایت شبکه مخابراتی سلام در کهنه کلدار ولایت بلخ توسط تیم تخنیکی...

بازگشت به خبر