طی مراحل 2 پروژه مختلف النوع خويش را از قبيل تهيه و تدارک وسايل نلدوانی غرض آماده سازی سيستم قطره ای برای درختان مثمر و غير مثمر و تهيه و خريداری شش قلم پرزه برای کرن را از طريق روش نرخگيری

karim_tadmin

Publish Date

Closing Date

Location کابل ، شرکت افغان تیلی کام

شرکت مخابراتی افغان تيلی کام در نظر دارد تا 2 پروژه مختلف النوع خويش را از قبيل تهيه و تدارک وسايل نلدوانی غرض آماده سازی سيستم قطره ای برای درختان مثمر و غير مثمر و تهيه و خريداری شش قلم پرزه برای کرن را از طريق روش نرخگيری طی مراحل نمايد.

شرکت های که توانايي تهيه اجناس متذکره را داشته باشند به استعلام های نرخگيری که ضم هذا ميباشد قيمت خويش را ارائه داشته و استعلام نرخگيری را طور سربسته الی روز  سه شنبه مورخ 16/12/1401 که مصادف ميشود به 07/03/2023 ساعت 10:00 قبل از ظهر به دفتر مديريت عمومی خريداری آمريت تهيه و تدارکات شرکت مخابراتی افغان تيلی کام واقع وزارت مخابرات و تکنالوژي معلوماتی تعمير پست و پارسل منزل چهارم تسليم نمايند.

شماره تماس : 0202106258

Documents

استعلام نرخگیری ۶ قلم پروژه موتر نوع کرن
استعلام نرخگیری مواد نلدواني سیستم قطره یي

More tenders

Wed, Jul 29 2026 9:19 AM
Background image

Procurement of Software (Planet) Solutions with required Tools (2G, 3G & 4G) for Salaam Network

 

 

 

                      

Invitation For Bids (IFB)

ICB

Procurement Entities

Afghan Telecom Corporation . . .

Mon, Feb 02 2026 8:49 AM کابل
Background image

Request for Information (RFI) Reannouncement

The RFI, which was announced in connection with the project to establish a ground station and lease satellite capacity, was again extended until February 15, 2026, at the request of . . .

Mon, Nov 03 2025 2:42 PM
Background image

Procurement Google Workspace (Cloud Email Services)

Afghan Telecom Corporation (AFTEL), General Directorate of the Islamic Emirate Own Companies...

Back to tenders