ولایت پنجشیر به شبکه ملی فایبر نوری وصل می‌شود

naweed_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۱۰:۲۸
ولایت پنجشیر

بر اساس هدایت و منظوری مقام محترم وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، ولایت پنجشیر به‌ زودی به شبکه ملی فایبر نوری وصل خواهد شد.

محترم عبدالحمید نوری رئیس مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت پنجشیر می‌گوید که کار عملی این پروژه ملی تا یک ماه آینده آغاز خواهد شد.

به گفته او در ابتدا؛ این پروژه ناممکن خوانده شده بود، اما بنابر هدایت خاص محترم الحاج مولوی نجیب‌الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی اکنون در آستانه اجرا قرار دارد.

این پروژه به طول ۳۶ کیلومتر از گلبهار تا بازارک مرکز ولایت پنجشیر، ولسوالی‌های شتل، عنابه و رُخه این ولایت را نیز تحت پوشش خدمات انترنیتی فایبر نوری قرار خواهند داد.

پروژه متذکره توسط شرکت‌های مخابراتی افغان بیسیم، افغان تیلیکام و آی‌سی‌جی تطبیق خواهد شد که با تکمیل آن، کاهش چشم‌گیری در نرخ انترنیت و هزینه مکالمات تلفنی به میان خواهد آمد و همچنین برای صدها تن زمینه کار مساعد خواهد شد.

قابل یادآوریست که  باشندگان ولایت پنجشیر از اقدام رهبری وزارت مخابرات استقبال کرده و این پروژه را گامی مهم در راستای بهبود زیربناهای مخابراتی و انکشاف خدمات دیجیتلی در این ولایت دانسته‌اند.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۱۲:۴۵
Background image

خلاصه گزارش فعالیت‌های وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی طی هفته گذشته

در طول هفته گذشته، وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی با هماهنگی ریاست‌های ولایتی این وزارت...

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۱۰:۲۸
Background image

ولایت پنجشیر به شبکه ملی فایبر نوری وصل می‌شود

محترم عبدالحمید نوری رئیس مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت پنجشیر می‌گوید که کار عملی این پروژه ملی...

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ - ۱۳:۲
Background image

ارتقای ظرفیت خدمات انترنیتی دو سایت مخابراتی شرکت افغان بیسیم در ولسوالی‌های احمد ابا و څمکنی ولایت پکتیا

فعال شدن خدمات اینترنت ۴جی این شرکت مخابراتی، باشندگان ولسوالی‌های احمد ابا و څمکنی ولایت پکتیا اکنون می‌توانند به خدمات انترنیتی...

بازگشت به خبر